Închide

BREAKING Școlile din trei orașe din Cluj mută cursurile parțial online după creșterea incidenței infecției cu coronavirus

EducaţieSănătateTop News by Mihai Prodan - oct. 05, 2020 0 705

Toate școlile din trei orașe din județul Cluj vor muta cursurile parțial online, de mâine, din cauza creșterii incidenței infecțiilor cu coronavirus în comunitate.

E vorba de Dej, Gherla și Huedin unde toate unitățile de învățământ trec de mâine în scenariul doi de învățământ, cel hibrid, în care cursurile au loc parțial online. ”Pot să confirm că în orașele Dej, Gherla și Huedin școlile trec pe scenariul 2, din cauza creșterii ratei incidenței în comunitate”, spune pentru actualdecluj.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Amalia Gurzău.

Conform celor mai recente raportări ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, de vineri, un număr de 61 de elevi din 37 de unități de învățământ, dar și 18 cadre didactice din 17 școli, erau confirmați cu infecție cu coronavirus.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.