Închide

CFR Cluj, egal cu Viitorul. Dan Petrescu cere sistem video: „Am avut multe penalty-uri, am jucat doar în careul lor. Eu sunt supărat că nu avem VAR”

SportTop News by Actual de Cluj - oct. 05, 2020 0 116

Viitorul și CFR Cluj au remizat, scor 1-1. Liderul CS Universitatea Craiova e în acest moment la 6 puncte distanță de campioană și de FCSB.

Viitorul a marcat la singura fază de poartă avută, prin Luckassen în prima repriză. CFR Cluj a dominiat categoric și-a fost privată de un penalty în prima repriză, la 1-0.   În minutul 39, Bradley de Nooijer (22 de ani)  a respins mingea cu brațul drept. din careu, dar  „centralul” Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continuie.

CFR-ul a dominat și partea secundă, iar Bârsan și-a continuat seara proastă. A dictat penalty foarte ușor pentru campioană, în compensație.

La final Dan Petrescu s-a dezlănțuit din nou.  „Părerea voastră? Ce trebuia să fie azi? Viitorul a ajuns la poartă? Cum să fiu mulțumit?! Am avut multe penalty-uri, am jucat doar în careul lor. Eu sunt supărat că nu avem VAR. Sunt foarte supărat! Dacă aveam, venea arbitrul la video și aia era.  S-a jucat la o poartă, dar nu a vrut mingea să intre. Au fost multe, uitați-vă mai bine. Eu nu reproșez nimic arbitrului, doar că nu avem VAR. Azi am luat 10 galbene. Am fost așa agresivi?! Doar asta mă nemulțumește.”

Viitorul: V. Cojocaru – Șt. Boboc, Mladen, V. Ghiță, De Nooijer – R. Benzar, Gaztanaga, C. Matei – G. Iancu, Luckassen, Al. Mățan
Rezerve: Căbuz, Dobrosavlevici, Castaneda, G. Ganea, Casap, A. Ciobanu, Ad. Stoian, Dussaut
Antrenor: Ruben Barrera

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, A. Burcă, Cestor, Camora – Itu, Bordeianu, C. Deac – Pereira, Omrani, V. Costache
Rezerve: Sandomierski – D. Ciobotariu, Ov. Hoban, Djokovic, Chipciu, A. Păun, Petrila, Vojtus, Rondon Antrenor: Dan Petrescu

foto: Viitorul/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare