Închide

Școală nouă de 3,5 milioane de euro la Cluj

Educaţie by Actual de Cluj - iun. 09, 2020 0 777

Sediu nou pentru centrul școlar pentru educație inclusivă, ridicat cu bani europeni – proiectul e estimat să coteste peste 16,6 milioane de lei, adică aproape 3,5 milioane de euro, bani europeni.

Anunțul de participare la lucrările de construcții, cu demolarea prealabilă a construcțiilor existente, a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, anunță azi Consiliul Județean Cluj. Finanțat din fonduri europene  nerambursabile, proiectul are ca scop crearea unor spații special amenajate și dotate necesare asigurării serviciilor educaționale și terapeutice pentru copii cu dizabilitate intelectuală și tulburări din spectrul autist.

Proiectul urmărește realizarea și amenajarea pe amplasamentul actual, de pe strada Aviator Bădescu 3-5, a unui ansamblu alcătuit dintr-un corp de clădire nou și a corpului existent, ce urmează a fi renovat. ”Astfel, proiectul este structurat pe patru obiecte, respectiv desființarea corpurilor existente, modernizarea și adaptarea corpului existent, realizarea corpului nou de construcție și amenajarea exterioară și realizarea împrejmuirii perimetrale”, arată instituția.

Constructorii pot înscrie oferte până în 25 iunie, la ora 15, adaugă CJ Cluj.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu