Închide

Școală de stewardese la Cluj continuă în 2016. „Zilnic semnăm noi recomandări”

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 20, 2016 0 342

Școala de stewardese din Cluj, un proiect cu finanțare europeană finalizat în decembrie prin care zeci de femei au învățat să fie însoțitoare de zbor și s-au angajat pe salarii bune în companii aeriene, continuă și în acest an.

Proiectul școlii de stewardese continuă în acest an cu o denumire nouă, UniversiFly, iar coordonatoarea Steluța Racolța spune că școala „oferă șanse reale de instruire și angajare”. De altfel, spune ea, până acum peste un sfert dintre absolvente au primit oferte de muncă „și zilnic semnăm noi recomandări pentru tinerele care sunt admise la angajare la diferite companii de aviație”.

Numai în acest an, în ianuarie, Blue Air, WizzAir, RyanAir, Primera Air, Etihad Airways, Quatar Airlines și Emirates au anunțat evenimente de recrutare de însoțitoare de zbor. „Suntem convinși că personalul calificat ca însoțitor de bord existent în acest moment în România a contribuit și la decizia strategică a două companii de aviație europene de a dezvolta baze operaționale în diverse orașe din România, respectiv companiile Ryanair la Timișoara și WizzAir la Cluj-Napoca, decizii care vor face mult mai accesibil acest mijloc de transport pentru români. WizzAir a angajat în ultimele luni peste 15 absolvente Universifly”, spune Racolța.

Citește și:

Firmă de recrutare caută stewardese pentru companie aeriană, salarii de până la 1.500 de dolari

Flynas angajează 25 de românce, interviurile sunt vineri la Cluj

Firmă de recrutare din Cluj angajează stewardese pentru companie aeriană din Bahrain. Ce condiții trebuie să îndeplinești

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare