Închide

Firmă de recrutare din Cluj angajează stewardese pentru companie aeriană din Bahrain. Ce condiții trebuie să îndeplinești

ActualitateEducaţie by Actual de Cluj - mart. 02, 2015 0 2264

O firmă de formare profesională din Cluj angajează la Cluj 25 de românce pe posturi de stewardese pentru compania aeriană din Bahrain, Gulf Air.

Întâlnirea potențialelor stewardese cu firma angajatoare are loc sâmbătă, toată ziua, la hotelul Grand Italia din Cluj-Napoca.

Nu toată lumea poate participa, însă: mai întâi, eligibile sunt doar femeile. Dintre acestea, vor fi selectate doar cele care au vârsta minimă de 21 ani, înălţimea minimă de 160 cm, greutate proporţională cu înălţimea, abilitatea de a înota, fluenţă în limba engleză. Nu sunt acceptate fetele care au tatuaje, piercing-uri sau cicatrici la vedere.

Condițiile de angajare sunt generoase, însă: salarii medii de 1.900 euro, transport gratuit către şi de la locul de muncă, cazare, uniformă gratuită, asigurare medicală şi asigurare în caz de accidente, dar și 36 zile de concediu anual.

Displaying Anunt selectie GULF AIR.png

Firma de furnizare de formare profesională, RSC Consulting, a mai asigurat recrutarea, în ultimii doi ani, a 42 de românce pentru o altă companie de aviație din Arabia Saudită, Fly Nas.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare