Închide

Flynas angajează 25 de românce, interviurile sunt vineri la Cluj. Ce condiții trebuie să îndeplinești

EconomieEducaţie by Actual de Cluj - oct. 13, 2015 0 993

Un număr de 25 de femei din țară se pot angaja ca stewardese într-o companie de recrutare organizată de o companie din Cluj ce a derulat până acum și singurul curs de stewardese plătit cu bani europeni din țară.

Cele 25 de românce ar urma să fie angajate ca stewardese pentru compania aeriană Flynas și sunt recrutate de RSC Consulting, firma consilierului județean Steluța Racolța. Recrutările se fac vineri de la ora 8 la hotelul Ramada din Cluj-Napoca.

Ca să aibă o șansă la recrutare, candidatele trebuie să fi absolvit cel puțin liceul, să aibă cel mult 30 de ani, o înălțime minimă de 160 de metri, greutate proporțională, să știe să înoate și să poată vorbi engleza fluent. De asemenea, acestea nu trebuie să aibă tatuaje, pierce-uri ori cicatrici – cel puțin nu la vedere. În schimb, Flynas le oferă celor 25 de femei ce vor fi angajate un contract de muncă pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de reînnoire, training gratuit şi 80% din salariul de încadrare pe perioada  trainingului, ce are loc în primele 6-8 săptămâni de la angajare.

Salariul lunar e de aproximativ 2.400 de dolari, dar la acești bani se adaugă și beneficii de transport din partea companiei şi a companiilor asociate, cazare, masă, şi echipamente gratuit, posibilitate de mărire a salariului, pe baza performanței, concediu de odihnă 30 de zile calendaristice anual, asigurare de sănătate şi asigurare de viaţă.

RSC Consulting nu e la prima recrutare pentru stewardese: a angajat până acum 100 de femei ca însoțitori de bord pentru Flynas Arabia Saudită, Oman Air sau Gulf Air din Bahrain.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu