Închide

Scandal la CFR Cluj. Șumudică a exclus din lot un titular înaintea partidei cu campioana Elveției din preliminariile Ligii Campionilor

Sport by Actual de Cluj - aug. 02, 2021 1 235

CFR Cluj va juca miercuri cu Young Boys, campioana Elveției, în turul al treilea al Ligii Campionilor, dar campioana nu are liniște deplină. Internaționalul Alexandru Chipciu a fost dat afară de la echipă, deși era anunțat titular.

Mijlocașul ar fi avut o ieșire nervoasă în timpul antrenamentului, notează Look Sport. În timpul unui joc de 4 contra 2, Chipciu a fost lovit în față cu mingea de portarul Otto Hindrich și a reacționat violent.

„A spus că este foarte nervos şi nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunţ conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA şi să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. El a ales drumul, singur. Nu stau să fac un caz Chipciu acum, este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta.
Până în momentul de faţă mă aşteptam la nişte scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului. Drumurile noastre se despart, din momentul de faţă Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului” , a anunțat Marius Șumudică, antrenorul campioanei.

Foto: GSP.ro

 

Un comentariu

  1. & Marius Șumudică, reîntors vedetă din Turcia unde doar bașkanul taie capete revine și la vechile obiceiuri, „lector cu cursul” de „fotbal academic” , „Cum se pregătesc românii pentru fotbalul turcesc” , sau „Lovitura de copită în vasul cu lapte” ,?

Scrie un comentariu