Închide

Scandal în Câmpia Turzii, scot boxă în fața barului, ascultă muzică la maxim, polițiștii trag 3 focuri cu arma, un recalcitrant ajunge după gratii

Din județ by Actual de Cluj - apr. 07, 2018 0 225

Un clujean a fost arestat preventiv azi după ce polițiștii au tras trei focuri de armă ca să calmeze un scandal provocat de mai multe persoane care montaseră o boxă în fața unui bar și ascultau muzică la maxim.

S-a întâmplat joi seară pe o stradă din Câmpia Turzii, unde mai multe persoane au montat o boxă pe trotuar în fața unui bar și ascultau muzică la intensitate maximă. La fața locului au apărut polițiștii care i-au legitimat pe aceștia, dar unul dintre bărbați, în stare de ebrietate, a început să-i înjure.

”Joi, în jurul orei 23,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Câmpia Turzii au intervenit pe o stradă unde se reclama tulburarea ordinii şi liniştii publice. La faţa locului, s-a constatat că mai multe persoane se aflau în faţa unui local public şi ascultau muzică la intensitate foarte mare, fiind montată o boxă pe trotuar. Poliţiştii au întreprins activităţi pentru remedierea situaţiei, moment în care un bărbat, aflat în stare de ebrietate, a adresat unui agent de poliţie injurii şi cuvinte jignitoare. Totodată, acesta a refuzat să se legitimeze, a devenit agresiv şi a ameninţat cu acte de violenţă. Bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, motiv pentru care poliţistul l-a somat să înceteze, însă bărbatul nu s-a conformat, fiind executate 3 focuri de armă în plan vertical de către poliţist”, explică polițiștii.

Bărbatul, de 41 de ani din Câmpia Turzii, a fost imobilizat şi condus la sediul Poliției, iar ieri a fost adus în fața instanței Judecătoriei Turda, care l-a arestat preventiv 30 de zile pentru ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare