Închide

Scafandrii Forțelor Navale nu l-au găsit pe directorul APIA dispărut pe lacul Beliș

ActualitateTop News by Mihai Prodan - iul. 31, 2018 0 280

Scafandrii militari aduși din Constanța ca să găsească trupul directorului APIA Cluj Adrian Zaharia, dispărut în adâncurile lacului Beliș în urmă cu mai bine de o săptămână, și-au încheiat misiunea fără a-l fi găsit, iar în această dimineață au pornit înapoi spre Constanța.

Scafandrii de mare adâncime de la Forțele Navale Române au încheiat aseară misiunea de căutare, după zile întregi în care au periat inclusiv cu sonarul perimetrul în care se presupune că ar fi dispărut Zaharia, însă fără rezultat. În această dimineață și-au strâns echipamentul și au pornit înapoi spre Constanța, după ce au încheiat misiunea la cererea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. Echipa de la Forțele Navale e singura din România care se poate scufunda la adâncimi de peste 40 de metri, iar pentru aceasta au adus pe malul lacului și o cameră de decompresie, pe care însă nu au folosit-o pentru că decompresia scafandrilor s-a făcut pe cale naturală în timpul ridicării spre suprafață.

Purtătorul de cuvânt al Forțelor Navale Cornel Pavel explică pentru actualdecluj.ro:

 

 • author photo two

  Mihai Prodan

  Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare