Închide

Se scumpesc biletele pe mijloacele de transport în comun din Cluj

ActualitateAdministrațieTop News by Catalin Suciu - iul. 31, 2018 0 1886

Compania de Transport Public va scumpi biletele în perioada următoare, se arată într-un proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii la ședința din 1 august a Consiliului Local Cluj-Napoca.

Dacă în prezent, un tichet pentru o călătorie în zona urbană costă 2 lei, din toamnă orice bilet pentru o călătărie va costa 2,5 lei.

Spre exemplu, un abonament care costă acum pe lună, pentru o singură linie, 60 de lei, va costa 70.

Potrivit reprezentaților companiei, majorarea tarifelor este gândită în așa fel încât să fidelizeze clienții și să-i încurajeze pe cei cu abonamente să-și facă unele complexe. „Pe măsură ce tipul de abonament este mai complex, costul de călătorie scade. Vrem să atragem noi clienți spre abonamente și să-i fidelizăm pe cei existenți prin oferirea unor tarife cât mai atractive”, arată Compania de Transport.

Propunerea de majorare a fost avizată de Comisia de Prețuri și Tarife din cadrul primăriei în această lună.

PREȚURI NOI:

Prețuri în vigoare:

Propunerea de majorare a tarifelor va fi dezbătură de consilierii locali la ședința din 1 august.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare