Închide

Săriți peste cozile interminabile de la ghișee, de azi vă ajută robotul Antonia. Cum funcționează primul funcționar-robot din România

AdministrațieTop News by Catalin Suciu - apr. 18, 2018 0 937

60 de cereri vor putea fi accesate în format online de acum înainte, fără să mai fiți nevoiți să mergeți la cozi care nu se mai termină.

Robotul funcționar-public Antonia preia de acum înainte cereri pentru care, înainte, pierdeai timp îndelungat. Cum funcționează? Intrați pe site-ul primăriei, accesați secțiunea de formulare online și aveți 60 de asemenea formulare, în funcție de ce solicitare depuneți. După acest pas, Antonia le va prelua și le va distribui automat mai departe.

Sunt 60 de cereri pe diverse departamente și servicii care pot fi de acum înregistrate online, iar după asta, poți urmări chiar și stadiul în care se află cererea ta.

„Antonia îi dă număr direct de înregistrare și trimite cererea la funcționarul public care are obligația de a răspunde legal. 40 la sută din timp se îmbunătățește și se poate urmări inclusiv derularea cererii”, a anunțat primarul Emil Boc în cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.