Închide

Săptămâna Altfel a venit cu laptop-uri pentru zece elevi clujeni de nota 10

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 07, 2015 0 639

Zece elevi de la școli din Cluj-Napoca și Turda care în ultimii trei ani au obţinut numai medii de 10 şi rezultate deosebite la olimpiade, fiind în acelaşi timp foarte implicaţi şi în acţiuni extraşcolare dedicate comunităţii locale, au fost premiați în cadrul unei festivități simbolice organizate la Inspectoratul Școlar Județean. Aceștia au primit laptopuri în cadrul unui proiect derulat de o companie care activează de zece ani pe piața din România.

“Pe parcursul anilor am învățat că educatia nu înseamna doar formare în școală în orele de biologie, matematica sau istorie, ci și în activitățile altfel. Din aceste motive, azi știu mai multe și sunt mai bună”, a spus Flavia Câmpean de Școala Gimnazială Iuliu Hațieganu, una dintre cei zece elevi clujeni premiați astăzi la Cluj-Napoca. Premiul oferit fiecăruia dintre copiii de nota 10 a constat într-un laptop performant. Premii similare vor primi și alți 90 de elevi de elită din alte 9 județe din țară. Festivităţile de premiere sunt organizate în perioada 6-10 aprilie, care coincide cu cea în care în unităţile de învăţământ din ţară se desfăşoară programul “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun“. Contravaloarea premiilor acordate este de 60.000 de euro. Proiectul s-a adresat elevilor din clasa a VIII-a, care au fost selectaţi pentru a intra în competiţie de către Inspectoratele Şcolare Judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu. Festivităţile de premiere sunt organizate în perioada 6-10 aprilie, care coincide cu cea în care în unităţile de învăţământ din ţară se desfăşoară programul “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun“.

Proiectul de premiere a elevilor de elită aparține companiei E.ON România și a fost lansat pentru a marca zece ani de activitate pe piața românească a energiei.

Care sunt elevii de elită ai Clujului

1.Cîmpean C. Flavia-Alexandra, Școala Gimnazială Iuliu Hațieganu,
Cluj- Napoca
2.Spătar A. V. Mara, Școala Gimnazială Constantin Brâncuși,
Cluj- Napoca
3.Moise I.D. Adina-Denisa, Gimnazială Constantin Brâncuși,
Cluj- Napoca
4.Petruța M. C. Nora-Irina, Gimnazială Constantin Brâncuși,
Cluj- Napoca
5.Birtocean C. S. Ada Ioana, Școala Gimnazială Liviu Rebreanu,
Cluj- Napoca
6.Horvath C. Ariana Cristine, Școala Gimnazială Liviu Rebreanu,
Cluj- Napoca
7.Garfield A. Adrienne, Liceul Janos Zsigmond,
Cluj- Napoca
8.Săutean R. Anamaria, Liceul Teoretic Pavel Dan,
Câmpia Turzii
9.Onișor M. Crenguța Ioana, Școala Gimnazială Mihai Viteazul,
Câmpia Turzii
10.Oneț M.D. Paul, Școala Gimnazială Ioan Opriș Turda

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare