Închide

Șantier cu doi muncitori. Când se va circula normal pe strada Bratianu?

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 20, 2015 0 490

Doi muncitori erau ieri pe șantierul de pavare a trotuarelor de pe strada Brătianu când primarul a anunțat că se vor relua lucrările, întrerupte deoarece constructorul nu a mai primit granitul pe care l-a contractat de la un furnizor din China. Aceștia lucrau în partea dinspre teatru a arterei, printre mașini parcare. Sprea seară, turiști străini circulau pe mijlocul drumului iar muncitorii părăsiseră deja șantierul.
Astăzi pe șantier a fost și primarul Emil Boc, alături de managerul de proiect Ovidiu Câmpean, fiind vorba despre o lucrare care face parte din proiectul primăriei cu bani europeni – orașul comoară. Acesta a discutat tot cu doi muncitori care lucrau pe șantier. După vizită, edilul a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că trotuarele vor fi pavate intergral la începutul lunii iunie.
„Până în prezent strada a fost asfaltată, au fost amenajate locurile de parcare, au fost montate bordurile la trotuare, au fost montați stâlpi noi de iluminat și au fost coborâte cablurile în subteran. Vor fi plantați 7 arbori. Lucrarea va fi finalizată în integralitate în luna iunie”, a informat primarul.
La ședința ordinară a Consiliul Local de săptămâna trecută, consilieri locali au pus în discuție faptul că pe șantierele primăriei de la străzi nu se lucrează cum ar trebui – eficient – tocmai pentru a crea un disconform cât mai mici și cât mai scurt riveranilor, clujenilor pietoni dat și celor care circulă cu mașina, plus turiștilor.
De la finalul săptămânii trecute, după intervențiile din plen, primarul Emil Boc a ieșit pe șantierele de la străzi și a început să ia pulsul lucrărilor. Pe Memorandumului a verificat granitul, pe Horea a dat mâna cu muncitorii, iar pe Brătianu s-a asigurat că piatra este pusă cum trebuie.

Antreprenorul lucrării de pe Brătianu este Viarom Construct care se mai ocupă și de șantierul de pe Avram Iancu și Memorandumului, plus de viitoarea modernizare a străzii Moților.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare