Închide

Sabău stă pe bancă până la finalul campionatului. „Eu cred și acum că putem promova direct”

Sport by Catalin Suciu - mai 06, 2019 0 460

Managerul Universității se implică activ în activitatea sportivă a echipei. Deși a renunțat la antrenorat, Sabău a fost rugat de Lobonț să dea o mână de ajutor.

La Timișoara, în ultima etapă, Sabău a luat loc pe bancă pentru prima dată în ultimii ani. „Bogdan m-a rugat să îl ajut, mai ales cu experiența mea și sigur că i-am spus că da. Voi sta toate meciurile până la finalul sezonului”, spune oficialul Universității.
Recent, Mircea Cojocaru s-a despărțit de formația clujeană, iar Sabău nu crede că se va întoarce prea curând. „A plecat. Nu vreau să vorbesc despre asta, e important să avem liniște fiindcă suntem în obiectiv. Eu cred și acum că putem să prindem locul 2 să promovăm direct. Mă implic și eu și ajut cum pot din punct de vedere sportiv, al experienței mele și așa mai departe. Avem cinci partide și cred că le putem câștiga pe toate, e important să fim concentrați”, a mai spus Sabău.

Managerul Universității se implică direct și la antrenamente în ultima perioadă, mai ales după plecarea lui Mircea Cojocaru.

Universitatea ocupă locul 3, care asigură prezența la baraj, unde ar urma să evolueze cu ocupanta locului 6 din play-out-ul Ligii 1, poziție ocupată în prezent de Dunărea Călărași. Primele două locuri din liga secundă promovează direct, acestea fiind ocupate acum de Academica Clinceni și Chindian Târvogiște.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.