Închide

Sabău, despre ce o așteaptă pe „U” în campionat. „Nivelul e slab la prima ligă, imaginați-vă aici cum e. E ambiție multă, nu fotbal!” Ce spune despre ultimele transferuri

Sport by Catalin Suciu - sept. 05, 2016 1 885

U Cluj va începe sezonul de liga a IV-a sâmbătă, pe Cluj Arena, împotriva echipei Unirea Triteni. Formația clujeană și-a amânat debutul pentru a avea timp să-și alcătuiască echipa în condițiile în care în urmă cu nici o lună de zile, noua societate avea legitimați doar doi jucători.

În mod normal, Universitatea e așteptată să promoveze la pas. La echipă au fost aduși patru jucători cu o bogată experiență în prima ligă (Alex Păcurar, Gabriel Giurgiu, Octavian Abrudan și Dorin Goga), lângă care vor evolua mai mulți juniori. „Când ne-am apucat de acest proiect îi aveam doar pe Cândea și Hâmpea legitimați, doi jucători. Acum am reușit să-i convingem și pe acești fotbaliști să revină acasă. Cei tineri au foarte multe de învățat de la ei și sunt convins că se pot dezvolta foarte bine. În urmă cu 16 ani am mai făcut un lucru similar. Eram atunci mai mulți jucători cu experiență, veterani, iar lângă noi au apărut și au început să joace mai mulți tineri, fie că ne referim la Păcurar, Florescu sau Cociș”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

În privința campionatului, managerul lui „U” susține că adversarele pot fi cu adevărat incomode în anumite situații. „E multă ambiție, nu fotbal. Să vedeți cum vor juca când o vor întâlni pe Universitatea. Te calcă, intră tare. Poți fi chinuit dacă nu le dai gol rapid. Joacă dur, bubuie mingile în față, stau pe două-trei linii, așa se joacă. E slab nivelul și la Liga 1, imaginați-vă cum e aici”, a mai spus Sabău.

Live TEXT de pe Maracana celei mai mari comune din România

 

Un comentariu

  1. imi pare rau dar acesti doi „specialisti” sunt depasiti de moment.
    Am inpresia ca ei vor sa faca ceva,sa munceasca dar, habar nu au cum sa inceapa.
    Inportant este ca s-au pus fiecare in posturi cheie si acum apar pe terenul de fotbal cu hartiute si fituici mai ceva ca pe vremea cand erau la scoala.La selectie mai lipseau doar lautarii si majoretele si totul era perfect.

    Ceea ce se intampla astazi la U , este răsplata pe deplin meritată pentru incompetenţa, corupţia, care domină această tagmă nevolnică, prima responsabilă de starea execrabilă în care se află clubul universitar, Vârful „aurit” al acestei tagme se află în însăşi oamenii care s-au perindat la conducerea clubului(si politrucii din primarie). Desigur, există în cadrul acestui grup şi excepţii notabile. Dar, prin tăcerea laşă în care se complac aceştia devin la fel de vinovaţi ca şi ceilalţi.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.