Închide

Încă două reveniri importante la „U” Cluj. Echipa prinde contur și așteaptă susținere din partea fanilor

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 05, 2016 1 4284

După Alexandru Păcurar și Gabriel Giurgiu, care au semnat deja contracte cu U Cluj, Sabău l-a convins și pe Octavian Abrudan să revină pe terenul de joc, deși inițial acesta și-ar fi dorit un post administrativ. De notat că la Universitate a revenit și fostul portar Emilian Dolha, însă acesta va fi antrenor, iar în această săptămână e așteptat la antrenamente și Dorin Goga.

Pe lângă ei, clubul va utiliza mai mulți juniori care pot astfel, să se dezvolte, alături de fotbaliști cu multă experiență. Alex Păcurar, Gabriel Giurgiu, Octavian Abrudan și Dorin Goga au împreună sute de meciuri în Liga 1. Toți s-au format aici ca jucători, au debutat în fotbal la Universitatea și s-au întors să pună umărul la revenirea echipei în fotbalul mare.

„Ne-am fi dorit să începem mai devreme pregătirea, dar nu a fost posibil din punct de vedere legal, nu am avut cum să ne organizăm. Ne adaptăm și încercăm să găsim soluții din mers. O luăm de la zero, pe alte principii, criterii. Universitatea înseamnă enorm pentru acest oraș și toți cei care lucrăm la acest proiect avem o mare responsabilitate. Când trebuie să construiești ceva de durată e nevoie de răbdare și cer foarte multă răbdare. Nu vom face compromisuri și avem cele mai bune intenții să readucem echipa acolo unde îi este locul, în Liga 1″, a spus Ioan Ovidiu Sabău, manangerul lui U Cluj.

Oficial, U Cluj va debuta cu Unirea Triteni în următorul weekend, sâmbătă, de la ora 17:00, pe Cluj Arena.

CITIȚI ȘI:Live TEXT de pe Maracana celei mai mari comune din România

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Un comentariu

    Scrie un comentariu