Închide

Cu avionul spre litoralul românesc. De anul viitor.

EconomieTop NewsUncategorized by Actual de Cluj - sept. 05, 2016 0 301

V-ați săturat de drumuri lungi cu mașina spre mare sau de cele (care par infinite) cu trenurile românești? Atunci puteți opta pentru zboruri cu avionul de pe aeroportul din Cluj, dar abia anul viitor. La final de sezon estival, reprezentanții aeroportului anunță noua rută înspre litoral: operatorul Blue Air introduce curse pe ruta Cluj-Napoca – Constanța, începând cu 27 aprilie 2017.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, după un program ce va fi anunțat în perioada următoare, precizează reprezentanții aeroportului. Rezervările se vor putea face cu prețuri începând de la 90 de lei, preț pe segment de zbor, cu TVA și taxe incluse. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, un snack gratuit pe timpul zborului și 1 bagaj de cală în limita a 32 kg.

Începând cu sezonul de iarnă 2016, compania aeriană Blue Air își va stabili baza operațională pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, operând 6 destinații în anul 2016, respectiv destinația Constanța din aprilie 2017. Zborul intern Cluj-Napoca – Constanţa, va reprezenta cea de-a 4-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj, după Bucureşti-Otopeni, Iaşi şi Timişoara.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare