Închide

Să râdem cu Ionuț Popa. Antrenorul arădean a făcut SHOW la Cluj. „N-ai licență, ești căruțaș. Eu mă duceam naibii dacă eram Rădoi!”

Sport by Catalin Suciu - sept. 27, 2015 0 685

Tehnicianul care activează în prezent la Șoimii Pâncota a vorbit despre succesul cu Universitatea din campionat, dar și despre alte probleme din fotbalul românesc…

Despre meciul cu „U”:  „Am câștigat, asta contează. Dacă vom câștiga următoarele cinci partide la rând, atunci ne batem la promovare. Dacă nu câștigăm cinci partide la rând, ne batem la retrogradare, asta e.”

Popa nu-l uită pe Mirel Rădoi, antrenorul fără licență de la Steaua. Mai mult, la meciul cu „U” Cluj, pe foaia de joc, în dreptul lui Popa a fost pusă și o completare. „Ionuț Popa, posesor licență PRO nr.44”.  „E, să vadă toți că o am , nu de alta.  De fapt, eu am licența 14, dar am pierdut-o și mi-au dat licența 44, ca la teatru. Nu poți fi antrenor fără licență. Fără licență ești căruțaș. Ce cauți ca antrenor? E de râs ce se întâmplă la Steaua. UEFA nu-i dă voie să antreneze lu’ ăsta, FRF nu-l lasă să se ridice de pe bancă. Retrage-te, domnul Rădoi! Vin eu și iau campionatul la pas. Eu, în locul lui, mă luam și mă duceam naibii. Toți antrenorii trebuie să fie calificați. De-aia nu avem fotbal. Fotbalul nostru este slab și asta o arată numărul mic de spectatori”, a spus Popa.

Antrenorul face haz de necaz și de jocul naționalei României , dar crede, totuși, că ne vom califica la Campionatul European de anul viitor.  „O să avem emoții, cu naționala, până în minutul 90-91. După, dăm gol cu Finlanda și ne calificăm”, a mai punctat acesta.

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu