Închide

Aripi frânte. Învinși de Pâncota, „studenții” de la „U” se afundă în subsolul ligii secunde

Sport by Catalin Suciu - sept. 27, 2015 0 545

„U” Cluj are patru înfrângeri consecutive în liga a doua după meciul cu Șomii Pâncota. Clujenii au pierdut la limită , 0-1, dar după o eroare mare de arbitraj.

„Le-am zis să nu fie mulțumiți de meciul cu Steaua, le-am zis să nu se mulțumească cu puțin”, a fost mesajul antrenorului Marius Popescu pentru tinerii săi jucători după eliminarea din Cupa României. O parte dintre ei urmează să-și dea BAC-ul, alții sunt studenți cu acte-n regulă. O echipă tânără și imprevizibilă, „U” Cluj a primit vizita arădenilior de la Șoimii Pâncota, formație pregătită de carismaticul Ionuț Popa.

Epuizați de cele 90 de minute împotriva campioanei, clujenii au început timid meciul , construcția a fost greoaie, iar oaspeții n-au avut nici o emoție în primele minute. Danci a încercat un șut de la mare distanță, însă Niczuly a prins balonul (5). Au urmat câteva centrări de-o parte și de cealaltă, dar nici o ocazie importantă. Răzvan Greu a mai dezmorțit atmosfera cu o execuție frumoasă,de la mare distanță, care a ocolit cu puțin cadrul porții (27). „U” a urcat mai mult în terenul adevers, iar când a pus presiune, defensiva oaspeților s-a clătinat. Schieb putea deschide scorul, dar a tras peste poartă din 18 metri (36), după care portarul Irimia l-a blocat  Răzvan Greu în drumul spre gol (44).

„U” a ieșit relaxată de la vestiare, iar oaspeții au marcat la prima greșeală a defensivei clujene. Crișan a încercat să trimită la portar, dar i-a pus mingea pe tavă lui Pirtea, iar acesta  a înscris cu un șut în forță, după ce și-a preluat mingea cu mâna (63). Iar cum arbitrii n-au semnalizat hențul, reușita a fost validată. Un gol care-a cântărit greu în evoluția partidei, dar mai ales în clasament, unde „U” are doar 3 puncte în 5 etape.

 

„U” Cluj –  Șoimii Pâncota  0-1 (0-0)

Stadion: Cluj Arena

Spectatori: 1000

„U” Cluj: Niczuly –  Dulap, Crișan, Cordoș, Hâmpea –  Cândea, Kovacs (Boboc, 35) –  Popescu (Cocină, 66), Calcan, Greu (Butean. 79) – Schieb

Antrenor: Marius Popescu

Șoimii: Irimia – D. Dan, Dubeștean, Pascariu, Siminic – Pavel, Issa – Danci (Cuedan, 90), Oprea (Fucs, 89), Pirtea – A.Mihai (Leucuța, 77)

Antrenor: Ionuț Popa

Cartonașe galbene: Pavel (60), Pascariu (86)

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu