Închide

Chinul prin care trece un jucător de la „U”. „Suferă, e aproape cronică treaba”

Sport by Catalin Suciu - sept. 27, 2015 0 784

Lorant Kovacs traversează o perioadă extrem de dificilă în carieră din cauza unor probleme de sănătate.

Mijlocașul a început ca titular atât partida cu Steaua, cât și cea de duminică cu Șoimii, dar a fost primul schimbat. Motivul? Fotbalistul suferă de mai mult timp de pubalgie, o afecțiune musculară care necesită o perioadă serioasă de recuperare.

Jucătorul a insistat să joace în ultimele meciuri, deși are dureri cumplite.  „Îmi pare foarte rău pentru Lori, suferă de pubalgie, trage de el, dar se vede că nu e la nivelul de joc optim. Nu este Kovacs pe care îl știe toată lumea. El suferă, e aproape cronică treaba, eu știu cum e. Sper să se recupereze pentru că avem mare nevoie de el”, spus antrenorul Marius Popescu.

Lorant Kovacs este unul dintre jucătorii „experimentați” din lotul Universității la 22 de ani, având mai multe partide în Liga 1. El este și căpitanul de drept în acest sezon.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare