Închide

S-au trezit în ceasul al 12-lea și îi contestă statutul în cadrul Universității

ActualitateAdministrațieSportTop News by Actual de Cluj - aug. 30, 2019 1 1488

Când presa locală scria că pe Radu Constantea (foro sus) nu-l recomandă absolut nimic pentru poziția de președinte al Asociației care administrează clubul de fotbal Universitatea, PSD-iștii doremau în plenul administrației locale, la masa lui Emil Boc. Acum, în ceasul al 12-lea – după ce Constantea și gașca lui au păpapt o groază de bani din bugetul public fără vreun rezultat notabil la schimb – se trezesc și PSD-iștii să-l ia la rost pe primarul Boc, cerându-i să depolitizeze „U” Cluj.

„Este necesară luarea urgentă a unei decizii cu privire la viitorul Universităţii Cluj. Actuala formulă nu este una de succes şi nimeni nu se îndoieşte de ratarea promovării şi în acest an.  Am evitat să intervenim până în prezent pe acest subiect, considerând că fenomenul Universităţii Cluj nu trebuie politizat, însă din păcate situaţia existentă este una extrem de gravă.  Proiectul de creştere “U” Cluj presupunea crearea unei echipe fanion pentru Ardeal, dezvoltarea grupelor de juniori, promovarea multor jucatori tineri. Din păcate s-a ajuns să importăm fotbalişti de care nu a auzit nimeni şi care nu aduc plusvaloare în loc să investim în grupele de juniori U-Luceafarul” a transmis liderul grupului consilierilor social-democrați, Dan Morar.

La rândul său, președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, apreciază că orașul nostru trebuie să-şi menţină statutul şi la nivel fotbalistic, și că ar vrea ca titlul naţional să fie o dispută locală, în fiecare sezon, între “U” şi CFR.  „ Domnule primar Boc, nu este suficient să vă pozaţi cu tricoul lui CFR la victorii importante şi să bateţi în tobe din galeria lui U atunci când echipa se apropie de zona promovării. Este nevoie să giraţi la conducerea clubului o legendă a Universităţii, nu un politician. Mai concret, “U” trebuie condus de un simbol nu de un politician! Bugetul municipalităţii nu este sac fără fund pentru experimentele domnului Constantea. Nu-l dorim pe al dumneavoastră Poli şef la U”Cluj în locul lui Radu Constantea! Susţineţi domnule primar, depolitizarea Univeristății”, a comentat Nasra. Nu în ultimul rând, acesta a îi mai reamintește lui Boc de situația bazei sportive Dan Anca: „ Anul trecut s-a dezbătut subiectul apoi l-aţi îngropat. În ce etapă ne aflăm, domnule Boc?”

Citește și:

„Sărăntocul” de lux din cârca lui Boc. În vârstă de 35 de ani: „mama îmi trimite bani din Germania”

Un comentariu

  1. […] S-au trezit în ceasul al 12-lea și îi contestă statutul în cadrul Universității. Când presa locală scria că pe Radu Constantea nu-l recomandă absolut nimic pentru poziția de președinte al Asociației care administrează clubul de fotbal Universitatea, PSD-iștii doremau în plenul administrației locale, la masa lui Emil Boc. Acum, în ceasul al 12-lea – după ce Constantea și gașca lui au păpapt o groază de bani din bugetul public fără vreun rezultat notabil la schimb – se trezesc și PSD-iștii să-l ia la rost pe primarul Boc, cerându-i să depolitizeze „U” Cluj, potrivit Actual de Cluj. […]

Scrie un comentariu