Închide

S-a stat la coadă, din nou, la început de an, în fața Primăriei, cu noaptea-n cap. Clujenii au acuzat că sistemul online de plată a dat rateuri

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 04, 2023 0 170

Clujenii s-au înghesuit și în acest an la ghișeele Primăriei Cluj-Napoca, în prima zi în care s-a reluat activitatea în 2023. Oamenii au stat la coadă chiar și șapte ore, după ce au constatat că site-ul instituției nu a mers la paramentri optimi și nu au avut posibilitatea să depună online cererile pentru un loc de parcare.

Circa 120 de persoane stăteau la coadă la primele ore ale dimineții, însă funcționarii din Primăriei și-au făcut datoria exemplar și, odată ajunși la ghișeu, oamenii au stat foarte puțin.
În schimb, deși la finalul anului trecut, oficialii Primăriei anunțau că plata locurilor de parcare se poate face online și îndemnau clujenii să nu stea la cozi, site-ul municipalității nu a mers.  „Pentru că online-ul nu merge suntem la coadă. Şi ar fi foarte bine dacă domnul primar ar face chestia asta vara nu acuma în ianuarie când îngheaţă lumea de frig”, a spus o altă clujeancă, citată de aceeași sursă.

Tarifele parcărilor din Cluj Napoca au crescut în 2023, fiind actualizate cu rata inflației. Pentru abonamentele parcărilor situate în zona centrală, persoanele fizice plătesc o sumă de 85 de lei/an față de 81 de lei anul trecut, iar persoanele juridice, 598 lei/an față de 569 lei. Taxele orare pentru ocuparea unui loc de parcare în zona centrală, plătite la parcometre, au rămas aceleaşi ca în 2022.

sursă fotografii: observatornews.ro/captură

Nici un comentariu

Scrie un comentariu