Închide

S-a stabilit data pentru ediția cu numărul 8 a Festivalului Untold, din 2023. Organizatorii pun în vânzare primele abonamente

ActualitateAdministrațieFestivalTop News by Actual de Cluj - sept. 29, 2022 0 301

Cea de-a opta ediție a unuia dintre cele mai mari și mai așteptate festivaluri din întreaga lume, Untold, va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca, arată organizatorii. Începând de joi, 6 octombrie, ora 14.00 se pun în vânzare primele abonamente pentru ediția cu numărul 8 a festivalului din 2023.

„Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, oragnizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală Untold. Ediția cu numărul 8 aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic Untold. În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței Untold vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele”, au arătat organizatorii.

Aceștia au mai anunțat că primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2023 vor fi puse în vânzare, joi, 6 octombrie, pentru toți famii care se vor înregistrate pe site-ul oficial al festivalului, https://untold.com/.

„Primele abonamente vor fi puse în vânzare joi, 6 octombrie, la ora 14:00. Organizatorii vor scoate la prima rundă 10.000 de abonamente la prețul special de 109 euro plus taxe, iar zeci de mii de oameni s-au înscris deja și abia așteaptă să își asigure intrarea în tărâmul magic Untold 2023”, au mai spus cei din echipa festivalului.

Peste 360.000 de oameni au participat la Untold 2022, în cele 4 zile și 4 nopți de festival. Peste 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer și Anne Marie, au făcut parte din cea de-a șaptea poveste Untold, între 4 și 7 august 2022.

sursă foto: Untold

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare