Închide

Ryanair va opera de la Cluj trei zboruri pe săptămână cu destinația Londra. Bilete promoționale de 25 euro

ActualitateSocialTop News by Actual de Cluj - iun. 13, 2018 0 846

Ryanair a anunțat astăzi prima rută pe care va opera, de pe Aeroportul Cluj. „Cursa către Londra Southend va fi operată cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din aprilie, ca parte a calendarului Vara 2019”, au transmis reprezentanții Aeroportului clujean. Pentru inaugurarea destinației, vor fi scoase la vânzare bilete de doar 24.99€, pentru călătorii în luna aprilie. Acestea vor fi disponibile pentru rezervări până la miezul nopții de vineri, 15 iunie. Biletele vor putea fi achiziționate de pe  www.ryanair.com pentru rezervări.

“Suntem încântați să anunțăm prima noastră rută din Cluj, un nou serviciu către Londra Southend care va debuta în aprilie 2019 și va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, ca parte a programului nostru Vara 2019” – a transmis  Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager CEE & Balkans, Ryanair.

Clienții români și vizitatorii se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better” care include:

  • Tarife reduse pentru bagajele înregistrate – o taxă mai mică de 25€ pentru un bagaj de 20kg
  • Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Călătorie
  • Ryanair Transfers – opțiuni lărgite de transport terestru cu noul partener Car Trawler
  • Promisiunea punctualității – 90% dintre zborurile noastre vor fi la timp
  • Promisiunea de preț – găsește un tarif mai mic și îți vom returna diferența + 5€ în contul My Ryanair

 Ceine este Ryanair

Ryanair este compania aeriană Nr. 1 a Europei, transportând peste 131 de milioane de pasageri pe an pe mai mult de 2,000 de zboruri zilnice de pe cele 86 de baze și conectând 220 de destinații din 37 de țări cu o flotă de 430 de aeronave Boeing 737. Ryanair a mai comandat alte 240 de aeronave noi Boeing 737, ceea ce va permite reducerea tarifelor și creșterea traficului până la 200 de milioane de clienți pe an până în Anul Fiscal 2024. Ryanair are în prezent o echipă de peste 13,000 de profesioniști în aviație de înaltă calificare care oferă punctualitatea Nr. 1 din Europa și un record de siguranță de 33 de ani.

În 2017 Ryanair a devenit prima companie aeriană din Europa care a transportat un miliard de clienți.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu