Închide

Rușine istorică! CFR pierde cu F91 Dudelange și are o misiunea extrem de grea în retur: „Am fost obosiți”

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 24, 2018 0 377

Campioana României a pierdut în Luxemburg și e la un pas de eliminare din Europa League. O singură ocazie au avut clujenii în fața unei formații cotate la 4 milioane de euro, cu 8 fotbaliști în lot care merg la muncă, după antrenamente.

Fără nici un fel de presiune, Dudelange a dominat din primul minut o echipă amorțită și îmbătată de aerul european. O jumătate de oră, trupa lui Conceicao n-a ieșit din propriul teren. A marcat Omrani, la singura acțiune, dar a fost offside (30). Turpel, atacantul cotat la 250.000 de euro, a avut două ocazii, dar mingea n-a prins poarta. Jocul slab al ceferiștilor a continuat și după pauză.

Defensiva s-a întrecut în greșeli, iar Turpel a deschis scorul după o eroare în lanț în apărarea clujenilor. Nici așa nu s-au trezit oamenii lui Conceicao și cu 10 minute înainte de fluierul final gazdele au marcat încă o dată prin Sinani, din lovitură liberă.

Fluier final și CFR se întoarce învinsă din Luxemburg. O rușine istorică. Niciodată – în toată istoria- o echipă românească n-a pierdut cu o formație din Luxemburg.

Echipele de start:

Dudelange: Joubert – Schnell, Malget, Prempeh, El Hriti – Stelvio, Stolz, Couturier Clement – Turpel, Stumpf
Rezerve: Frising, Bisevac, Jensen, Melisse, Perez, Pokar, Sinani
Antrenor: Dino Toppmoller

CFR Cluj Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Bordeianu, Hoban, Culio – Ad. Păun, Țucudean, Omrani
Rezerve: Jesus Fernandez, Peteleu, Maleș, Mailat, Lang, De Luca, Al. Ioniţă II
Antrenor: Antonio Conceicao

„Echipa a acuzat o stare de oboseală. Nu e o scuză, dar asta s-a întâmplat. Am fost avertizați că Dudelange o echipă care joacă atât de fizic. Am avut o singură ocazie importantă și e o înfrângere dureroasă. Sper să întoarcem rezultatul în retur. Nu am recunoscut echipa în seara aceasta, n-am ce să spun mai mult. Dudelange are un campionat mai ușor, plus că și-a amânat meciurile. Noi, în schimb, am avut un meci greu cu Dinamo. Dudelange a jucat bine, a mai produs surprize. E o echipă care joacă în forță, dar nici nu mă gândesc să nu ne calificăm în retur! Am fost dominați fizic de luxemburghezi. Noi am făcut un meci slab. Noi vrem să ne calificăm și vom lupta foarte tare pentru a face asta. Nu e totul pierdut și trebuie să ne concentrăm pe calificare”, a spus Iuliu Mureșan, la TV Digi Sport.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare