Închide

România împotriva Rusiei în play off-ul Fed Cup, anul viitor. Segărceanu: ”cel mai important pentru noi, după această tragere la sorți, este că jucăm acasă, cel mai probabil la Cluj-Napoca, acolo unde avem de partea noastră publicul, iar atmosfera este incredibilă”

SportTop News by Actual de Cluj - aug. 22, 2019 0 68

Naționala României joacă la Cluj împotriva echipei naționale a Rusiei în play off-ul Fed Cup de anul viitor.

România joacă împotriva echipei naționale a Rusiei, s-a stabilit la tragerea la sorți a partidelor din play-off-ul Fed Cup by BNP Paribas, de anul viitor. Întâlnirea va avea loc în România, mai exact la Cluj, în Sala Polivalentă.
Câștigătoarele celor opt meciuri de baraj se vor califica la turneul final de la Budapesta, turneu final programat între 14 și 19 aprilie 2020.
Pentru faza finală a competiției sunt deja calificate Franța și Australia, cele două finaliste Fed Cup din acest an, Ungaria, ca țară organizatoare, și Cehia, care a primit un wild-card din partea ITF.

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, se declară mulțumit de tragerea la sorți a play-off-ului pentru turneul final Fed Cup de anul viitor, și consideră că este foarte important pentru noi ca Simona Halep să fie în echipa României în întâlnirea cu Rusia: „Cel mai important pentru noi, după această tragere la sorți, este că jucăm acasă, cel mai probabil la Cluj-Napoca, acolo unde avem de partea noastră publicul, iar atmosfera este incredibilă. În ceea ce privește Rusia, este clar că vorbim despre o adversară foarte puternică, cu multe jucătoare tinere și valoroase, cu 11 reprezentante în Top 100 WTA la simplu, cu jucătoare de dublu de asemenea în top și, iată, cu Kuznetsova în mare revenire de formă. În ceea ce ne privește, principalul obiectiv este să o avem pe Simona Halep în echipă, pentru a ne mări considerabil șansele. Să nu uităm că și noi avem o echipă foarte exprimentată, cu jucătoare valoroase care au fost în Top 100 sau sunt foarte aproape de aceste poziții. Le avem, apoi, pe Patricia Țig și pe Gabi Ruse, două jucătoare tinere care vin puternic din urmă, cu rezultate bune în ultima vreme, iar aceasta înseamnă că și România poate prezenta oricând o echipă foarte valoroasă. Dar, repet, pentru a ne crește șansele, este foarte important ca Simona să joace pentru România”.

Meciurile din play-off, de anul viitor, sunt programate în 7 și 8 februarie, după următorul program:

SUA (s) (c*) v Letonia
Olanda (c) v Belarus (s)
România (s) (c*) v Rusia
Brazilia (c*) v Germania (s)
Spania (s) (c) v Japonia
Elveția (s) (c) v Canada
Belgia (s) (c*) v Kazahstan
Slovacia (c*) v Marea Britanie (s)

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu