Închide

„România celor o mie de lumi”, campania inedită lansată de doi jurnaliști pentru susținerea turismului românesc

ActualitateDezvoltareSocial by Actual de Cluj - mai 09, 2020 0 477

Blogul de travel calatorinbascheti.ro a lansat campania „România celor o mie de lumi’’ pentru susținerea turismului autohton.

Deținătorii blogului, jurnaliștii Laura Vereha și Sebastian Secan vor prezenta publicului în cadrul acestei campanii numeroase locuri turistice din România care seamănă izbitor cu stațiuni sau obiective turistice din diferite țări ale lumii, promovând astfel o alternativă turistică internă, la fel de frumoasă ca cea internațională, dar mai accesibilă românilor și foarte potrivită pentru etapa în care ne aflăm.

Printre destinațiile prezentate în fiecare articol dedicat se numără Ursa Mică și Glamping Resort, campingul de lux aflat la Ciocanu, care rivalizează cu Snow Peak Field Suite Hakuba din Japonia, Mocănița de pe Valea Vaserului, care are o soră geamănă în munții Harz din Germania, plaja neștiută de la Șuncuiuș, aproape identică cu Railay din Thailanda sau satul plutitor Egreta, de la Cazanele Dunării, care aduce cu celebrele bungalouri din resorturile de lux din Maldive.

„Criza fără precedent poate avea și un efect pozitiv. Vom alege să zburăm mai puțin, în următoarele luni, dar vom redescoperi țara aceasta absolut minunată. Avem locuri incredibil de frumoase, care rivalizează cu destinații turistice celebre din diferite țări ale lumii. Visați să ajungeți în Thailanda? Avem și noi un mic colț de Thailanda. Visați să vedeți Bali sau Grecia? Avem un Bali de România. Nu lipsește nici Maldive. Paradisul îl avem chiar aici. Iar noi vrem să-i ajutăm pe români să descopere această lume, într-o singură țară”, a declarat Laura Vereha.

„Vrem să vă inspirăm să călătoriți în România și vrem să ajutăm turismul autohton în această perioadă dificilă. Am vrut să punem și noi umărul pentru ca țara aceasta să-și poată reveni cât mai curând. Este un pas mic pe care-l facem, este un pas mic pe care îl puteți face și voi dacă alegeți vara aceasta să descoperiți România. Împreună hai să lăsăm ceva în urmă!”, a declarat Sebastian Secan.

Wow. E chiar România!

Te uiți și nu-ți vine să crezi că locuri de la noi sunt identice cu cele din Bali sau Maldive. 😘 Și nu e trucaj. Hai cu noi, în România celor o mie de lumi. 🙏

Publicată de Calator in bascheti pe Luni, 4 mai 2020

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare