Închide

Restricții importante de circulație în centrul Clujului, de azi. Ce zone să eviți și de ce

Administrație by Actual de Cluj - sept. 03, 2015 1 474

După ce ieri Primăria a anunțat că un eveniment de anvergură închide o parte din traficul din centrul Clujului, instituția anunță azi că restricțiile vor fi mai aspre.

Astfel, Primăria din Cluj-Napoca anunţă azi instituirea unor restricţii de circulaţie de azi până în 7 septembrie, pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului ”Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Europa”.

Astfel, în afară de restricțiile anunțate ieri, Piața Avram Iancu va fi închisă circulației pe laturile de est și de vest, cu închiderea parcării și a primei benzi de circulație rutieră, începând de diseară la ora 23 până dumincă la ora 23. Mai mult, latura sudică a pieței va fi închisă de mâine seară la ora 18 până la ora 20, iar laturile de sud, est și vest ale pieței vor fi închise duminică între orele 9 și 12.30, cu excepția transportului în comun.

De asemenea, circulația rutieră va fi restricționată secvențial duminică, 6 septembrie 2015, între orele 18.30 -20, pe traseul Parcul Central ”Simion Bărnuțiu” – strada George Barițiu – strada Regele Ferdinand – Piața Unirii, latura de est – Bulevardul Eroilor – Piața Avram Iancu în fața Teatrului Național. „Pe acest traseu va avea loc o procesiune”, explică municipalitatea.

Amintim că în Piața Unirii – latura de vest -circulația rutieră va rămâne închisă până în data de 7 septembrie, la ora 6 dimineața, iar platoul Sălii Sporturilor va fi închis de diseară la ora 23 până în 7 septembrie la ora 12. „Facem un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în aceste zone să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie”, menționează Primăria.

Citește și:

Tinerii ortodocși din Europa se întâlnesc la Cluj, închid o latură a pieței Unirii 5 zile

  • Un comentariu

    Scrie un comentariu