Închide

Restricții de circulație pe strazile George Coșbuc și Splaiul independenței, prilejuite de Zilele Recoltei

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - sept. 14, 2022 0 183

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că în intervalul 16-18 septembrie în care vor avea loc „Zilele Recoltei”,  circulația rutieră se va închide pe strada George Coșbuc și pe artera Spaiului Independenței, cu excepția tramvaiului.

În cazul străzii Geroge Coșbuc, va fi închisă porțiune de la intersecția cu Aleea Stadionului până la intersecția cu Splaiul Independenței, din data de 16 septembrie, ora 09.30, până în data de 18 septembrie 2022, ora 23.00.

În cazul arterei Splaiul Independenței, interdicția de circulație se aplică de la intersecția cu Pod Garibaldi până la intersecția cu str. G. Coșbuc, pe sensul de mers dinspre Pod Garibaldi spre Pod Napoca, din data de 16 septembrie, ora 09.30, până în data de 18 septembrie 2022, ora 23.00.

Zilele Recoltei, ediția 2022. Evenimentul va avea loc în zona Cluj Arena – Parcul Stadion, în perioada 16 – 18 septembrie 2022, între orele 8.00 – 21.00. La ediția de anul acesta participă aproximativ 120 de mici întreprinzători și fermieri clujeni care vor prezenta celor interesați fructe și legume de sezon provenite din fermele clujene, de la cartofii de Râșca, la ceapa de Mihai Viteazu și legumele de Jucu. Gospodinele vor avea la dispoziție și varză, conopidă, ardei sau gogoșari, vinete și roșii, precum și pătrunjel, cimbru, mărar sau hrean. Fructele vremii, de la mere, la pere de toamnă și piersici de vie, până la struguri de masă sau de vin, ori must proaspăt stors, de toate sunt de găsit și degustat la Zilele Recoltei, după cum a informat Consiliul Județean Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare