Închide

Restricții de circulație o săptămână pe una dintre cele mai tranzitate rute din Cluj-Napoca

Administrație by Actual de Cluj - nov. 13, 2019 0 885

Probleme pentru șoferi pe una dintre cele mai tranzitate rute din Cluj-Napoca, pe strada Bună Ziua care traversează cartierul cu același nume – strada va fi închisă circulației timp de o săptămână, de mâine.

 

Primăria din Cluj-Napoca anunță că de mâine până în 21 noiembrie închide circulația pe strada Bună Ziua pentru traficul general, pentru lucrările de modernizare a acestei străzi. ”Astfel, pe strada Bună Ziua se va permite doar circulația pe sensul de mers dinspre Calea Turzii spre strada Fagului, cu excepția transportului în comun, care va circula în ambele sensuri”, explică municipalitatea. Circulația autovehiculelor pentru sensul de mers dinspre strada Fagului și cartierul Gheorgheni spre Calea Turzii se va realiza pe străzile Mihai Românul și Măceșului.
Restricția de circulație va fi semnalizată prin indicatoare rutiere. ”Rugăm participanții la trafic care sunt în tranzit să evite pe cât posibil str. Bună Ziua, iar locuitorii din cartierul Bună Ziua să utilizeze cu prioritate transportul în comun”, transmite Primăria.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare