Închide

Restaurantul Napoca 15, închis după un control OPC. „Am găsit produse expirate de 4-5 luni, spații neconforme, murdărie și altele”

ActualitateSănătateTop News by Catalin Suciu - feb. 07, 2020 0 5598

Restaurantul Napoca 15 din centrul Clujului, despre care Actualdecluj.ro v-a relatat (AICI) prezentând mărturiile unor angajați că are abateri grave în privința siguranței alimentelor și, mai mult, că a vândut alimente expirate, a fost închis pe o perioadă nedeterminată!

Oficiul pentru Protecția Consumatorilor a descins ieri la localul deținut de omul de afaceri Mircea Buteanu, iar localul a fost închis pe termen neliminat! Mai exact, până când cei care-l conduc vor îndeplini normele minime de igienă și siguranță a alimentelor prevăzute de lege. Ce-au găsit inspectorii OPC? Produse expirate, de exemplu. Spații insalubre, murdărie.

Potrivit comisarului șef-adjunct Mircea Radu de la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor Cluj „localul a fost închis. Ne-am autosesizat  și am făcut un control în urma discuțiilor avute în cadrul OPC. Sunt nereguli destul de grave și am luat măsurile de rigoare. Localul a fost închis până când se va ajunge la un nivel optim de funcționare. Operatorul trebuie să aducă spațiul la conformitate. Am găsit spații neconforme, spații insalubre, murdărie. Am găsit produse expirate depozitate. Expirate de 4-5 luni. E o problemă. Am rămas surprins de felul în care arată acel spațiu din centrul orașului. De aceea s-a luat măsura închiderii de către operator. S-au semnat niște documente, e închis tot, iar operatorul se angajează să aducă locul la condiții optime. Până atunci rămâne închis”, a declarat inspectorul OPC pentru actualdecluj.ro.

Reamintim, actualdecluj.ro a publicat fotografii și mărturii ale unor angajați de la Napoca 15 despre ce se întâmplă în localul din centrul Clujului. DETALII AICI

Citiți și:

FOTO Un restaurant celebru din Cluj vinde carne stricată și ouă expirate copiilor. Angajat: „E pericol de sănătate publică!”

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare