Închide

Ce trebuie să știi despre noul sistem inteligent de gestionare a parcării de la Iulius Mall Cluj (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - feb. 07, 2020 0 863

Începând de luni, 10 februarie 2020, Iulius Mall Cluj implementează un sistem inteligent de management al parcării, prin control acces. Beneficiile vizează atât buna gestionare a locurilor de parcare existente și îmbunătățirea gradului de confort pentru clienți, cât și dezvoltarea mobilității urbane.

De luni, parcarea Iulius Mall Cluj va fi gestionată printr-un sistem computerizat, care permite accesul automatizat și securizat, semnalizarea locurilor disponibile (în zona demisol) și informarea cu privire la gradul de ocupare. Noua măsură va asigura fluidizarea circulației, va crește gradul de disponibilitate a locurilor de parcare și confortul clienților și va contribui la mobilitatea urbană, încurajând utilizarea transportului în comun sau alternativ.

Clienții Iulius Mall Cluj vor avea o perioadă de o săptămână pentru acomodarea cu noul sistem. Astfel, accesul în parcare în baza tichetului se va face de luni, 10 februarie, însă plata acestui serviciu va fi integrată începând din 17 februarie 2020. Tariful pentru o oră de staționare va fi de 3 lei, în intervalul 07.00 – 23.00, și 1 leu, între 23.00 și 07.00, timpul maxim de staționare fiind de 23 de ore consecutive. Plata se poate face atât numerar, cât și cu ajutorul cardului bancar.

Accesul se va face doar prin zonele special amenajate și semnalizate, dotate cu dispozitive de control acces. Iulius Mall Cluj oferă prima oră de staționare gratuită, după validarea tichetului la automatele de plată, un beneficiu care poate fi accesat o singură dată într-o zi. La aceasta se adaugă o serie de discounturi. Persoanele cu dizabilități au parcarea gratuită. Posesorii de automobile cu motor electric au 12 ore de parcare gratuită pe zi pentru astfel de mașini, beneficiu obținut prin prezentarea certificatului de înmatriculare la Centrul Info Parking. Clienții hypermarketului Auchan (la cumpărături de minimum 50 de lei) și ai spălătoriei auto Professional One vor beneficia de o oră de gratuitate suplimentară, iar cei care vin la Cinema City vor avea la dispoziție încă două ore de gratuitate adăugate la cea acordată tuturor clienților. În cazul clienților Auchan, discountul se acordă după prezentarea bonurilor la Serviciul Clienți al hypermarketului, iar pentru clienții Cinema City și Professional One, prin prezentarea biletelor pentru film, respectiv bonurilor, la Info Point Iulius Mall Cluj. Regulamentul complet de funcționare a parcării poate fi consultat online, accesând site-ul www.iuliusmall.com/cluj/regulament/.

Demersul Iulius Mall Cluj are scopul de a reda în totalitate serviciul de parcare clienților săi și angajaților din componenta office, restricționând utilizarea excesivă a acesteia de către persoane a căror activitate nu are legătură directă cu mall-ul sau ca o cale de tranzit între diferite zone ale orașului. Totodată, datorită poziționării sale în oraș, într-o zonă bine conectată prin rețele de transport public cu toate punctele urbane de interes, Iulius Mall Cluj încurajează utilizarea acestor mijloace sau a celor alternative.

În prezent, în întregul areal sunt disponibile aproximativ 250 de locuri de parcare pentru biciclete, care vor fi suplimentate în perioada următoare. Cu același scop, cele mai noi proiecte office ale companiei sunt dotate cu vestiare și dușuri, special amenajate pentru cei care aleg să vină la birou pe jos sau cu bicicleta. La acestea se adaugă și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice și spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu