Închide

Renegatul! Cum a ajuns un fotbalist dat afară să fie cel mai bun la CFR Cluj

Sport by Catalin Suciu - iul. 31, 2017 0 908

Formația lui Dan Petrescu e una dintre cele mai puternice din Liga 1 după 3 etape scurse din acest sezon (7 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, locul 1).

Clujenii au făcut nu mai puțin de 16 transferuri, dar surpriza cea mai plăcută e un fotbalist de care CFR s-a chinuit să scape în această vară.

Bryan Nouvier a fost anunțat, alături de Filipe Nascimento, că va pleca la Astra Giurgiu înainte de începerea campionatului. Francezul a fost propus Astrei la pachet cu Nascimento pentru aducerea lui Siliviu Lung jr, însă cei doi au refuzat trecerea la Giurgiu. Ulterior, Nascimento a fost trimis la Dinamo în schimbul lui Nistor, devenind titular incontestabil în formația lui Contra. Nouvier a rămas la Cluj și și-a desemnat impresarul să-i găsească echipă departe de România.

Doar că Petrescu l-a văzut fotbalist, iar Nouvier s-a impus în primul 11, fiind unul dintre cei mai buni jucători, lucru demonstrat și în ultima etapă, când a marcat cu Gaz Metan Mediaș. Joacă în bandă și e unul dintre cei mai activi oameni din trupa „feroviară”, una preocupată, în principal, să nu primească gol.

Nouvier a avut 32 de apariții în sezonul trecut la CFR Cluj în toate competițiile.

După plecarea lui Vasile Miriuță, mijlocașul a fost pus pe lista de transferuri. Acum e unul dintre cei mai importanți oameni din echipa clujeană.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare