Închide

OFICIAL Epoca Mureșan a apus la CFR Cluj. Clubul are un nou președinte. Cine conduce acum CFR-ul

ActualitateSportTop News by Catalin Suciu - iul. 31, 2017 0 3127

Așa cum actuadecluj.ro a relatat în ultimele luni, Iuliu Mureșan nu mai are nici un cuvânt de spus în club.

Oficialul „feroviarilor” a fost retrogradat din funcție astăzi, în urma Adunării Generale a Acționarilor. Mureșan, care a fost președinte la CFR în ultimii 15 ani, nu va mai ocupa această funcție și rămâne doar membru în Consiliul de Administrație al clubului. Un rol decorativ pe care fostul lider al clujenilor îl deține, de fapt, de mai multe luni.

Noul președinte al CFR-ului este Marian Băgăcean, un contabil apărut peste noapte de nicăieri. Inițial, el se recomanda drept noul finanțator al „feroviarilor”, deși nu are un trecut prosper în domeniul afacerilor, fiind un cvasi-necunoscut. De altfel, el a ieșit din peisaj în ultimele luni, în spatele CFR-ului aflându-se, de fapt, un cetățean neamț. Despre asta, actualdecluj.ro vă va relata în perioada următoare. Veți afla cum neamțul CFR-ului este înconjurat de o serie de personaje care mai de care mai spectaculoase.

Necunoscut e și Marian Copilu, despre care actualdecluj.ro a scris, de asemenea (AICI), cel care va ocupa funcția de vicepreședinte la CFR Cluj.

CITIȚI ȘI: INTERVIU EXCLUSIV Misteriosul investitor de la CFR are chip

Mara cel Mare!

Cine e noul lider la CFR Cluj. E un necunoscut și l-a trecut în rezervă pe Iuliu Mureșan

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.