Închide

Regia care a reparat 20 de ani drumurile clujenilor intră pe piața software-ului la comandă

Administrație by Mihai Prodan - mai 30, 2016 0 312

Regia autonomă a domeniului public din Cluj intră pe piața IT-ului: Consiliul Local din Cluj-Napoca are de analizat mâine dacă introduce sau nu mai multe coduri CAEN în domeniul de activitate al regiei, între care activitățile de realizare a software-ului la comandă.

RADP Cluj a fost înființată în 1990 ca regie și funcționează în subordonarea Consiliului Local Cluj-Napoca. Obiectul său principal de activitate sunt lucrările de construcții a drumurilor. Acum reprezentanții acesteia vor alte șapte coduri CAEN, între care comerțul cu amănuntul al florilor ori tăierea și fasonarea pietrei.

Decizia o ia Consiliul Local, în ședința de mâine.

UPDATE Consilierul local Radu Moisin, fost viceprimar și primar, explică în ședința CL: „aceste completări sunt necesare pentru că la o licitație a fost descalificată pentru că nu avea aceste obiecte de activitate – la întreținere biciclete, de exemplu, ai nevoie să ai și call center și să ai și site, ca să nu mai piardă licitații în faza de eligibilitate”

57(7)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare