Închide

Record negativ la Cluj. 90 infectări cu coronavirus în ultimele 24 de ore. Spitalele fac față cu greu situației

ActualitateSănătateTop News by Catalin Suciu - sept. 30, 2020 2 1141

Record negativ azi la Cluj în privința cazurilor de îmbolnăviri. Sunt 90 de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore. Precedentul record negativ a fost de 88.

Medicii din cele trei spitale care tratează pacienți cu coronavirus – Spitalul de Boli Infecțioase, Spitalul de Pneumoftiziologie și Spitalul de Recuperare – sunt epuizați și fac față cu greu numărului mare de bolnavi. De altfel, s-au făcut liste de așteptare pentru evaluarea pacienților.

Foarte mulți au fost diagnosticați, dar nu au unde să fie evaluați!

Potrivit raportării oficiale transmise de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Cluj sunt trecuți 76 de pacienți în ultima zi. Ei bine, pe lângă aceștia mai sunt încă 14 retestați, care au fost confirmați tot în ultimele 24 de ore și care nu apar în raportarea oficială. Sunt 90 de cazuri în ultimele 24 de ore la Cluj.

2 comentarii

  1. Pariez că majoritatea celor detectați nu prezintă nici un simptom de boală – atunci de unde apar ei?
    Testați testele! Valul II va fi unul făcut din pix.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare