Închide

Record de vizitatori noaptea trecută la Noaptea Muzeelor din Cluj, cu aproape zece mii mai mulți decât la ultima ediție de dinainte de pandemie

Actualitate by Actual de Cluj - mai 15, 2022 0 218

Record de vizitatori noaptea trecută la Noaptea Muzeelor din Cluj, cu aproape zece mii mai mulți decât la ultima ediție de dinainte de pandemie.

Au fost peste 59.000 de vizitatori la muzeele deschise în Cluj-Napoca seara trecută, mai exact 59.096, cu aproape zece mii de vizitatori mai mult decât ediția de referință din 2019, ultima ediție fără restricții. S-au format cozi la intrarea în muzee, cum a fost cazul Muzeului de Artă, unde numărul vizitatorilor a fost atât de mare încât a trebuit așteptat la intrare. În total în Cluj-Napoca au fost implicate în Noaptea Muzeelor un număr de 21 de entități culturale. Clujenii au putut să viziteze expoziții de pictură, sculptură, fotografie, desene, să descopere arta prin intermediul celor mai noi tehnologii, să vadă invenții de ultimă generație mașini solare, de Formula 1, roboți și drone și să participe la evenimente speciale – concerte, lansări de carte, documentare video.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu