Închide

Rata de infectare din Cluj se apropie de 17 cazuri la mia de locuitori azi, de departe cea mai ridicată din țară, dublă față de media națională și azi

SănătateTop News by Actual de Cluj - ian. 26, 2022 0 244

Rata de infectare din Cluj se apropie de 17 cazuri la mia de locuitori azi, de departe cea mai ridicată din țară, dublă față de media națională și azi.
Incidența din județ ajunge azi la 16,96 cazuri la mie, dublă față de media națională, care azi ajunge la 8,81 cazuri la mie. E cea mai ridicată din țară în condițiile în care aproape întreaga țară se află în scenariul roșu de funcționare, a doua cea mai ridicată fiind înregistrată în Timiș, 15,84 cazuri la mie, urmat la mare distanță de Ilfov – 12,2 la mie, București – 11,7 la mie, și Bihor și Brașov cu 11,4 cazuri la mia de locuitori.
Peste o mie de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar de ieri până azi, județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei e printre puținele din România cu peste o mie de cazuri noi în 24 de ore.

Amintim, în Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 1.068 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară după București, Timiș și Iași, cu aproape cinci mii, peste 1.400 și respectiv peste 1.300 de cazuri noi.

Cu acestea, numărul total al cazurilor depistate în Cluj, de la debutul pandemiei în urmă cu aproape doi ani, se ridică la peste 82.000, cele mai multe din țară după Capitală.

Rata de infectare în fiecare județ din țară, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare