Închide

Rata de infectare cu coronavirus crește considerabil în Cluj, peste 300 de cazuri noi doar de ieri

SănătateTop News by Mihai Prodan - mart. 16, 2021 0 729

Rata de infectare a crescut considerabil în Cluj în ultimele 24 de ore, în condițiile în care în județ au fost confirmate sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus.
Rata de infectare e la Cluj de 3,83 cazuri la mia de locuitori, printre cele mai ridicate din țară, peste pragul critic de trei cazuri la mie și în creștere considerabilă față de ieri, când rata era de 3,36 cazuri la mie.

În ultimele 24 de ore la Cluj au fost depistate peste trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus, mai exact 356, a treia cea mai mare cifră din țară după Capitală și județul Timiș.

În total în Cluj au fost depistate până acum aproape 44.000 de cazuri de infecție cu coronavirus, cu cele înregistrate azi numărul total este de 43.859, cele mai multe într-un județ din țară, depășit doar în ultimele săptămâni de județul Timiș. Să menționăm că zilnic la Cluj sunt procesate în medie 1.800 de teste de depistare a infecției, acesta fiind unul dintre motivele pentru care în județ sunt identificate în fiecare zi sute de cazuri noi și printre cele mai multe din țară. Doar în ultimele 24 de ore în Cluj au fost procesate 1.984 teste de depistare a infecției, dintre care aproape o mie la persoane care manifestau simptome.

Mai jos rata de infectare în fiecare județ din țară, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare