Închide

Purtătorul de cuvânt al PNL: Reducerea de 50 de bani a preţului la carburant a fost startul unor scăderi de preţuri

ActualitateEconomie by Actual de Cluj - iul. 22, 2022 1 106

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe, a arătat, într-o postare pe Facebook, că ”reducerea de 50 de bani a preţului la carburant a fost startul unor scăderi de preţuri”, exemplificând că benzina a scăzut sub 8 lei/litru, ceea ce, faţă de săptămâna trecută, înseamnă puţin sub 10%.

”Reducerea de 50 de bani a preţului la carburant a fost startul unor scăderi de preţuri. Nu este nevoie de cine ştie ce studii aprofundate sau analize guvernamentale ca să ne dăm seama de situaţie, oricine poate să vadă cum valorile afişate de benzinării sunt vizibil mai mici”, spune purtătorul de cuvânt al PNL, într-o postare pe Facebook.

Ionuţ Stroe arată că ”benzina a scăzut sub 8 lei/litru, iar faţă de săptămâna trecută, asta înseamnă puţin sub 10%”.

”Pentru cei ce şi-au asumat monitorizarea evoluţiei preţurilor în urma compensării… se vede clar la pompă”, mai afirmă Stroe.

sursa: playtech.ro

Un comentariu

  1. Sa fim seriosi, scaderea de pret are o intarziere de 2 saptamani, dupa scaderea preturilor petrolului brut, desi cresterea preturilor a fost simultana cu cresterea pretului titeiului! Si vor mai scadea, pentru ca a scazut consumul mult mai mult decat se asteptau bisnitarii de benzinari! Chiar si cu preturile ridicate, incasarile abia se ridica la nivaelul de anul trecut(an de pandemie).

Scrie un comentariu

Articole similare