Închide

Pui scenă în Mănăștur? Echipa la Terenuri îți cere să intervii

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 12, 2015 0 305

Inițiativa La Terenuri – Mănăștur are nevoie de ajutoare: materiale pentru a repara scena și mobilierul urban și de a le pregăti pentru Zilele Mănășturlui de la finalul lunii mai, dar și de voluntari care nu se sfiesc să pună mâna și să ajute la reparații.

„Datorita amânării repetate a calendarului de finanțare și implementare propus de Proiectul de Bugetare participativă pentru tineret Com’on Cluj, în urma întârzierii publicării în Monitorul oficial a call-ului de proiecte lansat de Primăria Cluj, proiectul propus de inițiativa noastră și votat de tinerii din Cluj a rămas momentan fără finanțare. Fără scena și mobilierul urban reparate nu putem începe evenimentele din cadrul Zilele Mănășturului și de aceea ne simțim obligați să apelăm la ajutorul vostru, al locuitorilor din cartier și nu numai, oameni care vă puteți bucura de acest mobilier reparat și puteti contribui la iesirea din criză la care initiațiva noastră a ajuns acum”, au menționat reprezentanții inițiativei La Terenuri.

Aceștia au făcut o listă cu materialele necesare reparațiilor:
10 placi OSB 1.5-2.5 cm grosime
– 40 scanduri 2-2.5 cm grosime, 4 metri lungime
– 24 scanduri 5×5 cm, 4 metri lungime
– 2 grinzi 10×10 cm, 6 metri lungime
– 500 bucati holsuruburi de lemn
– 25 scoabe de lemn
– 20 piroane
– 3 pachete capse
– 20 L-uri de metal
– 3 litri lac protector pentru lemn (exterior)
– 10 pensule
– vopsea de lemn
– 10 metri cablu de metal cu fi de 8
– 4 bride metal cu fi de 10
– 1 intinzator cablu cu fi de 10
– 25 metri patrati panza
– 30 lazi de bere
– transport (masina mica sau mare)

De asemenea, în zilele de 15 și 16 mai, de la 16.00 la 20.00, respectiv de la 12.00 la 20.00 așteaptă voluntari care să se implice în acțiunea de reparare a scenei și mobilierului urban din zona La Terenuri-Mănăștur.

„Creată în 2013, scena a servit ca loc de adunare pentru tinerii mănăștureni, spațiu pentru ateliere, dezbateri, concerte și activități pentru copii. Astfel, familii, tineri, comunităti din Mănăștur și nu numai s-au întâlnit și au creat noi punți de legătură pentru a se simți bine, noi conexiuni cu spațiul verde din zonă și noi forme de înțelegere a evenimentelor de cartier. Scena și mobilierul urban reprezintă astfel o infrastructură socială și culturală ce ne aduce la un loc și ne provoacă la a înțelege spațiul verde de La Terenuri ca fiind unul de care să ne bucurăm în comun. În timp însă, aceasta a ajuns într-o stare precară, dar care cu putin efort din partea voastră se poate reface astfel încât să răspundă nevoilor celor care îți doresc să organizeze activități de cartier”, mai subliniază reprezentanții inițiativei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu