Închide

PSD-iștii îi reamintesc lui Nicoară că l-au susținut la Primărie, împotriva lui Emil Boc

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - apr. 26, 2016 0 477

Pentru că liderul PNL Cluj Marius Nicoară și-a exprimat, ieri, dezamăgirea în ceea ce-l privește pe prietenul său Octavian Buzoianu, care s-a alăturat PSD-ului pentru a candida la Primăria Cluj Napoca, astăzi el primește o replică din partea social-democraților. „Marius Nicoară este un ipocrit, pentru că în 2012 și el a fost candidatul nostru la Primăria Cluj Napoca”, a transmis liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan. El a adăugat că Nicoară nu ar trebui să uite de USL, alianța dintre PNL și PSD care l-a creditat în 2012 drept singurul candidat care putea să-l învingă pe Emil Boc.

Din păcate dl. Marius Nicoară nu mai este conectat la realitate, este cu gândul la partidele de golf și nu mai are simțul măsurii, acestă stare fiind deja probată și când alături de cei din PDL  l-au susținut pe domnul
Mihai Seplecan în funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. Oricum e regretabil că a predat vechiul PNL celor din PD-L. Îi amintim senatorului Marius Nicoară că adevărații liberali sunt în partidul lui Călin Popescu Tăricenu iar ALDE la fel, ca și PSD susține la primăria Cluj-Napoca un candidat independent. Îi mai recomandăm senatorului Marius Nicoară să-și amintească declarațiile pe care le făcea în 2012 despre Emil Boc și despre faptul că a umblat după Boc cu cătușele prin oraș”  a transmis Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Ieri, la ieșirea de la Biroul Electoral – după ce PNL și-a înscris candidaturile – Marius Nicoară și-a exprimat dezamăgirea în ceea ce-l privește pe prietenul său Octavian Buzoianu, care s-a alăturat PSD-ului. Nicoară a subliniat că e dezamăgit mai ales pentru că l-a invitat pe Buzoianu – cu care este prieten vechi –  să intre în PNL, dar că acesta l-a refuzat.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare