Închide

PSD îi arată primarului-candidat ce oraș are. În trei ani, n-a putut repara un pod

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 11, 2016 7 755

Din birou, orașu-i fain, pe teren însă lucrurile nu stai așa cum le prezintă primarul Emil Boc, spun candidații social-democraților clujeni la primărie. Echipa de consilieri candidați ai PSD Cluj au prezentat astăzi de la fața locului o mostră de gestionare prostră a unor proiecte din oraș ale primarului-candidat Emil Boc. Pe podul Tranian, consilierii PSD și președintele organizației județene Remus Lăpușan au lansat ofensiva: podul Traian din oraș este într-o stare deplorabilă și administrația în frunte cu Boc nu reușit să-l modernizeze din 2013, încoace, deși a tot promis acest lucru în fiecare an.
„Traian şi Garibaldi rămân niște pietre de moară pentru administrația Boc-PNL cât și niște promisiuni neonorate în ultimii trei ani.  Emil Boc vorbește din 2013, în fiecare an, de modernizarea celor două poduri însă nici până astăzi nu s-a dat ordinul de începere a lucrărilor” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, prezent alături de echipa de consilieri candidați la Consiliul Local, pe podul Traian din Cluj-Napoca.
„Romanii făceau podul, acum 2000 de ani, în 2 luni de zile”
Potrivit celor de la PSD realitatea din teren vorbește de la sine despre incompetența primăriei de a gestiona un proiect al orașului. Dacă în martie 2013, primarul Boc spunea că în 2014 vor începe lucrările la podurile Garibaldi și Tranian, în februarie 2014, același Boc susținea că podurile vor fi reabilitate în 2015. Iar în prezent tot n-au demarat lucrări de modernizare, deși primăria făcut și o parte din licitații, atrag atenția cei de la PSD.  „Am vrut să vorbim și să vă arătăm un monument al incompetenței lui Emil Boc, pentru că nu trebuie să vorbești despre centuri ocolitoare, inele și alte idei fanteziste, atâta timp cât după trei ani de zile și zeci de promisiuni nu s-a dat încă ordinul de începere a lucrărilor pentru un banal pod din centrul municipiului Cluj-Napoca, un pod pe care probabil Traian cu romanii, acum 2.000 de ani, l-ar fi construit în două luni de zile”, a subliniat președintele PSD Cluj Remus Lăpușan.

psd4
psd3
psd2
 „Având în vedere că în acestă campanie electorală Emil Boc promite metrou, parcări subterane și multe altele, de ce în trei ani de zile, nu a reușit să reabiliteze podurile Traian și Garibaldi, să rezolve dezastrul ecologic de la Pata Rât dar nici să înceapă proiectul imobiliar Lomb”, mai întreabă retotic consilierii-candidați.
psd1

7 comentarii

  1. tocmai pesedu s-au gasit sa vorbeasca ? ei nu au putu termina un tronson de autostrada, macar de facut , si mai vorbesc de alti cu poduri ….dar no, inteleg e campanie …

  2. Sigur cei 4 patru din poza o sa repare podul, par niste oameni harnici si daca-i mai ajuta si romanii totul o sa fie bine si frumos, se pare ca nu mai au cu ce sa.-l atace pe primar si acum au gasit acest pod, tot Boc o sa- l repare la fel cum a facut si alte lucruri bune pt. Cluj

  3. E foarte ușor să arunci cu pietre!!! Mai ales de pe pod:))
    Dragi psdisti, păcat ca nu v-ați fotografiat pe podul minciunilor pentru ca s-ar fi dărâmat cu siguranță cu voi cu tot:)))))))))

  4. 4 crai de la rasarit s-au trezit acum sa comenteze chiar daca ei nu ne-au dat pana in prezent niciun motiv/fapta pt care i-am fi putut vota. Nici macar un candidat pt alegeri nu au fost in stare sa gaseasca lucru pt care ar trebui sa le fie rusine.

Scrie un comentariu

Articole similare