Închide

PSD Cluj Napoca a decis, duminică, excluderea din partid a celor două membre ale organizaţiei care vineri s-au bătut la sediul PSD Cluj

Politica by Actual de Cluj - mart. 20, 2023 0 115

PSD Cluj Napoca a decis, duminică, excluderea din partid a celor două membre ale organizaţiei care vineri s-au bătut la sediul PSD Cluj, ambele ajungând la spital, relatează news.ro. Alte două membre ale PSD Cluj care au fost de faţă la altercaţie au fost sancţionate cu avertisment, printre ele numărându-se şi preşedintele organizaţiei de tineret al PSD Cluj, Evelina Milea.

PSD Cluj anunţă excluderea din partid a consilierului local clujean Anca Ciubăncan (foto sus) şi a Angelei Sacaliş, cele două femei care vineri s-au bătut la sediul PSD Cluj, ambele ajungând la spital.

Decizia a fost luată duminică de Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca, reunit în şedinţă extraordinară. Excluderile au fost făcute în baza articolului 31, alineatul 4 din Statutul PSD.

Filiala municipală a decis de asemenea sancţionarea cu avertisment a şefei organizaţiei de tineret Cluj din cadrul PSD, Evelina Milea şi a unei alte membre de partid, Luiza Neagu, ambele prezente la incidentul violent.

„Hotărârea subliniază lipsa de toleranţă în faţa acestor derapaje şi dorinţa de a nu perpetua astfel de    comportamente în cadrul echipei noastre”, transmite PSD Cluj-Napoca într-un comunicat citat de g4media.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu