Închide

Protestul continuă la U Cluj. Un nou amical boicotat de titulari

Sport by Catalin Suciu - ian. 27, 2016 0 264

Situația e critică la U Cluj. Jucătorii au avut astăzi o nouă discuție cu antrenorul Mihai Teja, dar fără niciun rezultat.

Intrați în grevă pentru că nu și-au primit nici un salariu de luni bune, fotbaliștii de la prima echipă vor continua protestul atâta timp cât situația nu se schimbă.  Azi e programat un nou meci amical , de la ora 12:00, cu Unirea Jucu, dar Teja nu poate conta pe cei mai importanți fotbaliști. Titularii vor fi prezenți la joc, dar în tribune, refuzând să joace.

De dimineață, tehnicianul a avut o nouă ședință cu jucătorii în vestiar, însă situația rămâne neschimbată. Astfel, e de așteptat ca Teja să utilizeze o serie de copii de 16 și 17 ani de la grupele Centrului.

Grevă la U Cluj! Jucătorii au boicotat un amical, urmează și altele

EXCLUSIV Omul din umbră rupe tăcerea. Valentin Iordănescu vorbește despre implicarea sa la U Cluj: „Cât am putut ajuta, am ajutat. Se negociază vânzarea clubului”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare