Închide

Protestatar din corturile amplasate în Unirii, amendat cu 1.000 de lei pentru un cablu electric

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 29, 2018 0 460

Unul dintre protetatarii care și-au amplasat corturile în piața Unirii din centrul Clujului în cadrul protestului care durează deja de două săptămâni împotriva guvernului Dăncilă a fost amendat ieri de Poliția Locală, din cauza unui cablu de alimentare.
Amenda – 1.000 de lei, pentru că acest cablu de alimentare, conform procesului-verbal de contravenție, nu era protejat și traversa zona pietonală. „La data și ora efectuării controlului mai sus numitul dormea într-un cort din piața Unirii în dreptul imobilului cu nr. 12 și avea întins un cablu conectat la energie electrică care (sic-n.red.) nu era protejat și traversa zona pietonală, fiind îmbinat în mai multe locuri punând în pericol siguranța cetățenilor care traversau prin acea zonă”, se arată în procesul-verbal, care menționează că acest cablu era folosit pentru încălzirea cortului, chiar dacă, susține cel amendat, nu existau aparate de încălzire în corturi iar acesta era folosit la alimentarea unui laptop și a unor telefoane mobile.

Citește și:

VIDEO Au ocupat piața Unirii, cu corturi în ploaie, vor să rămână aici până cade Guvernul

S-au înmulțit corturile din Unirii: clujenii le-au adus alimente și băuturi. „Alimente vin încontinuu, am solicitat să ne oprim aici, deja este mult prea mult”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare