Închide

Protest al angajatilor Fujikura din Dej. Muncitorii au oprit lucrul – VIDEO

ActualitateDin județRevista Presei by Actual de Cluj - apr. 16, 2014 0 822

In timp ce la Primaria Dej astazi erau asteptati dejenii pentru a-si depune CV-ul de angajare pentru un loc de munca la Fujikura Automotive, angajatii deja existenti protestau in curtea fabricii.

Fujikura Automotive a anuntat ca pana la finalul anului va angaja inca 800 de persoane, in vederea extinderii capacitatii de productie, dar nici zece oameni nu s-au prezentat in locul unde s-au preluat cererile, in Casa Casatoriilor din Dej, arată dejeanul.ro. Mike Câmpan, director Fujikura Automotive  a fost prezent astazi la fabrica din Dej, unde le-a prezentat angajatilor planurile de extindere a productiei si le-a cerut ajutorul in gasirea de personal suplimentar.

fujikura protest

Profitand de faptul ca directorul general s-a aflat printre ei, acestia au inceput sa isi scandeze nemultumirile fata de conditiile de munca si salarii. In cele din urma au fost convinsi sa intre in fabrica, primind promisiuni ca neregulile semnalate de ei vor fi analizate si pe cat posibil, rezolvate. Surse din cadrul fabricii de la Dej au declarat pentru Dejeanul.ro ca angajatii nu lucreaza in acest moment, fiind impartiti pe echipe, care vor intra pe rand la discutii cu conducerea companiei.

https://www.youtube.com/watch?v=fpVOOpgPyHc

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare