Închide

Promoții ispititoare la accesoriile Expomineralia și Bag Expo, în Iulius Mall Cluj (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - ian. 10, 2018 0 746

Sezonul promoțiilor de iarnă continuă la Iulius Mall Cluj, spre încântarea celor pasionați de cumpărături, dar și de reduceri. Primele ediții din 2018 ale târgurilor EXPOMINERALIA și BAG EXPO aduc nenumărate surprize, propunând oferte de nerefuzat la mii de articole.

Până duminică, 21 ianuarie 2018, la parterul Iulius Mall Cluj se desfășoară o nouă ediție a târgului de pietre preţioase şi semipreţioase EXPOMINERALIA. Toți cei care iubesc podoabele sunt invitați să admire și să cumpere bijuterii felurite, strălucitoare și în modele dichisite, majoritatea având reduceri semnificative, între 30% și 50%. În funcție de preferinţele lor, clienţii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu accesorii și decoraţiuni realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Această ediție EXPOMINERALIA le oferă pasionaților de bijuterii posibilitatea de a alege mai multe piese șic, motivați de discounturile începutului de an.

Și BAG EXPO începe noul an cu oferte ispititoare. Târgul se desfășoară în aceeași perioadă, tot la parterul mall-ului. Doamnele şi domnişoarele care iubesc moda găsesc o varietate de genți adaptate tendințelor de sezon, care impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. BAG EXPO reuneşte mii de articole, potrivite oricărui stil, vârstă și preferințe. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile BAG EXPO pentru clienţi. Pentru articolele din extrasezon, semnalizate, sunt aplicate discounturi de 30%.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare