Închide

Emil Boc, după ce a fost audiat la DIICOT: Am avut și am o relație de respect profesional și instituțional cu domnul Lucan. Dacă domnul Ungureanu va continua să profereze calomnii la adresa mea, îl voi da în judecată

ActualitateSinteză știri naționaleTop News by Actual de Cluj - ian. 10, 2018 0 2036

Edilul Clujului, Emil Boc, a fost audiat astăzi la DIICOT timp de mai bine de cinci ore, în dosarul care-l vizează pe medicul Mihai Lucan. Boc are calitate de martor în acest dosar. La ieșirea din sediul DIICOT, el a spus ca nu va ezita să-l acționeze în instanță pe deputatul USR, Emanuel Ungureanu, în cazul în care acesta va mai profera calomnii la adresa sa – arată Hotnews.ro
Boc a mai precizat că a răspuns la toate întrebările procurorilor: „Am răspuns solicitării DIICOT pentru calitatea de martor. Am dat detalii și am răspuns la toate întrebările care mi-au fost adresate, legate de asocierea Primăriei cu clinica Lukmed”, a afirmat Emil Boc. Am avut și am o relație de respect profesional și instituțional cu domnul profesor. Toți investitorii, inclusiv Lukmed, dacă au cadru legal, sunt sprijiniți de Primărie, dacă nu au, nu”.

Întrebat și dacă a primit, de-a lungul timpului, vreo informație privind nereguli la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, Emil Boc a spus: „Nu am primit astfel de informații și nici nu aveam cum să le primesc, pentru că domeniul meu de activitate este cu totul altul”. Primarul Clujului a precizat că din familia lui a fost singurul care a avut pietre la rinichi: „Am avut o intervenție în anul 2005 la un spital de stat și am mai avut una în 2015, la clinica Lukmed, unde am plătit 1.500 de lei și am primit bon de casă. Bonul nu îl mai am din nefericire, am dus haina la curățat și bonul l-am aruncat”.

Primarul Clujului a amenințat că îl va da în judecată pe deputatul USR, Emanuel Ungureanu, care l-a acuzat de legături cu Lucan: „N-am dat în judecata în viața mea pe nimeni până acum, am considerat că, fiind o persoană publică, treaba mea nu este să dau în judecata, ci să îmi văd de functia publică. Dar nu voi lasa lucrurile așa, toate au o limită și au un punct, și sunt la punctul la care mă pregătesc să iau o decizie. Daca domnul Ungureanu va continua să mai profereze calomnii la adresa mea, îl voi acționa în judecată”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu