Închide

Programul pe zile la Untold/S-au pus în vânzare bitelele pentru o zi de festival

ActualitateFestival by Actual de Cluj - mai 25, 2023 0 449

De astăzi, 25 mai, cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold, au posibilitatea de a se înregistra pentru a-și achiziționa bilete pentru o zi de festival.

Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați și să-și creeze mii de amintiri.

„Experiența de pe Cluj-Arena va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival. JOI, 3 AUGUST fanii Untold vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.
IMAGINE DRAGONS URCĂ VINERI, 4 AUGUST, PE SCENA PRINCIPALĂ Untold. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo. SÂMBĂTĂ, 5 AUGUST DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediții a festivalului. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana,
Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc. DUMINICĂ, 6 AUGUST ultima zi a călătoriei prin universul Untold va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică”, au anunțat organizatorii.

Scena Galaxy, casa techo a festivalului, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground.

Line-up-ul pe zile:
Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Din 29 mai se pun în vânzare biletele de o zi pentru Untold

„Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de Euro + Taxe.
Numărul biletelor puse în vânzare este limitat, înregistrarea se poate face începând de astăzi, 25 mai, accesând: https://untold.com/register.
Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați și să-și creeze mii de amintiri”, arată organizatorii.

Festivalul Untold 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunțat până acum și abonamentele sunt disponibile pe untold.com.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu